top of page

CaCi Sculpt - тренажерний зал для лінивих!

30-ти хвилинний сеанс з CACI Sculpt еквівалентний двугодинному тренуванню у залі.

Після роботи з апаратом CACI Sculpt не виникає крепатури, як після активних вправ. Ви відчуваєте себе бадьорим, а ваші м’язи знаходяться в тонусі.



✅ CACI SlimTone (60 хвилин)

Тренуй своє тіло без зайвих зусиль! Для цієї процедури використовується імпульсна стимуляція м'язів, яка тонізує і підтягує м'язи, розщеплює жир і дозволяє скинути зайві кілограми, при цьому ефективно усуваючи проблему целюліту.


✅ CACI Detox (45 хвилин)

Ця процедура сприяє виведенню токсинів з організму, посилюючи кровотік і лімфотік. Виведення токсинів дозволяє вашому організму ефективніше розщеплювати жирові відкладення. Після кожної процедури детоксикації Ви почуватимете себе легше і енергійніше.


✅ CACI Reshape (45 хвилин)

Дозволяє зменшити затримку рідини в організмі і удосконалити фігуру. Ця процедура корисна при здутті живота, а також при набряку гомілковостопних суглобів і допомагає позбавитися від відчуття тяжкості в ногах.


✅ CACI Well-being (45 хвилин)

Сприяє підтримці хорошого самопочуття, знижуючи стрес і втому. Ця процедура покращує кровообіг, щоб Ви змогли відчути повне відновлення сил. Також чудово підходить при зміні часових поясів і сприяє підвищенню працездатності.


✅ CACI Muscle Relax (45 хвилин)

Покращує еластичність м'язів, полегшує болі і зменшує хворобливі відчуття. Ця процедура підвищує гнучкість і рухливість м'язів за рахунок зменшення жорсткості і накопичення молочної кислоти. Чудово підходить для проведення після тренування.


✅ CACI Anti-Cellulite (45 хвилин)

Розщеплює жирові відкладення і спалює жир в області стегон і сідниць. Ця процедура ефективно діє проти целюліту, стимулюючи кровообіг і лимфодренаж, допомагаючи виводити токсини. Після процедури шкіра стає гладшою, підтягнутою, зникає ефект "апельсинової кірки".


✅ CACI Tone & Sculpt - (60 хвилин)

Надає форми і контур тілу за допомогою імпульсної стимуляції м'язів, спрямованої на певні групи м'язів. Коли струм проходить через накладки, він стимулює мимовільні скорочення м'язів, тим самим тонізуючи їх.

19 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page